Спасителната акция по извеждането на 12-те момчета и треньора им

...
 Спасителната акция по извеждането на 12-те момчета и треньора им
Коментари Харесай

Как ще се измъкнат момчетата от пещерата в Тайланд?

 Спасителната акция по извеждането на 12-те момчета и треньора им от пещера в Тайланд може да продължи с месеци. Това оповестиха от армията, която изпрати екип особено подготвени водолази при децата.

Повишеното равнище на водата, провокирано от проливните дъждове, освен затрудни издирването, само че ще се окаже рисково и за извеждането на тима на повърхността, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според военните децата или би трябвало да се научат да се гмуркат, или ще би трябвало да прекарат идващите няколко месеца в пещерата, до момента в който равнището на водата спадне. В момента спасителите се приготвят да доставят храна на тима за най-малко 4 месеца.

Снощи стана известно, че всичките 12 играчи от тайландския юношески футболен тим и треньорът им, които бяха в неопределеност от девет дни в наводнена пещера в Тайланд, са открити живи. " Ще им занесем храна, само че не сме сигурни, че ще могат да я одобряват, защото от дълго време не са яли нищо. Ще изпратим и доктор, който е минал курс за водолаз ", сподели губернаторът на района.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР